bajs-irriterad-på-fula-människors-personligheter-inlägg

Åh! Något som stör mig äckligt mycket! Tex om nån köpt en ny mobil, "ja men de ska vara den här mobilen, det där märket suger"
 
Börjar en person träffa någon, låt den personen göra de, kom inte med äckliga kommentarer som "han/hon är inte bra för henne/honom", "det kommer aldrig hålla", "han/hon gör ett stort misstag", vill dom träffas så låt dom göra de.
 
Om någon berättar "jag har börjat träna", då kommer det alltid från någon annans mun "aa men du kommer aldrig bli tränad om du inte tränar på just det här gymmet och absolut inte om du inte köper just de här kläderna och proteinpulver för sjuhundramiljoner"
 
"Ofta hon/han ska ha barn då, bra å förstöra sitt liv"

Om man är tillsammans med någon så kan man inte va kompis med det motsatta könet "ofta hon/han umgås med henne/honom då, han/hon är ju inte singel" Hallåååå!! Vad hände med kill/tjej-kompis?!
 
och något mer äckligt är "Det är ju inte äkta converse"
 
Sånt där stör mig så fruktansvärt! Man hör så mycket skit när man står i kö, när man festar, på facebook, på café, vart som helst. Snälla älskade värd, sluta bry er så mycket om andra och snälla börja bli glada för andra skull istället för att störa sönder er. Även fast det här aldrig kommer sluta så kan man ju ändå hoppas lite.  HEHE

 
 


» S

Håller med!

2013-02-10 // 15:33:39
» Joss

Ååååh kommentaren om converse!! :o
Är väl bara gött om man hittar sig ett par BILLIGA som ser lika ut ändå. Mer dumt att betala flera hundra för ett märke (y) Tycker jag!

2013-02-11 // 11:03:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback