det är okej att vara glad

Mitt i allt sorliga så kan även något bra hända och även fast jag får dåligt samvete när jag är glad så låter jag faktiskt mig själv vara extra glad, för det förtjänar jag fan!
 

Du var allt

Drömmarna om dig blir allt mer verkliga och nästan varje natt är det någon som talar om för mig att du överlevde. Jag kramar dig varje natt men jag önskar så att det var på riktigt, för jag saknar dig. Jag saknar dig så det gör ont. Ännu ondare gör det då jag säger att ja ska ringa dig och folk i min omgivning för påminna mig om att jag inte kan. Det har hänt så många gånger och varje gång brister det lite inom mig. Jag förtränger att jag inte kan. Du har ju alltid funnits där, inte bara som en pappa, utan även som en bästa vän. Jag behöver dig så mycket.
 

tre veckor


Come back down , save yourself. I can't find my way to you and I can't bare to face the truth

 

Jag behöver dig

Inte ens melodifestivalen funkar som det ska längre. Har varit världens mello-nörd-tönt sen alltid men det har även alltid varit min och pappas sak. Det var alltid han och jag bänkad framför tvn när melodifestival tiden var inne. Nu sitter jag här bänkad framför tvn själv och det svider, det bränner så fruktansvärt och jag kan inte ens förklara min saknad. Kära vänner, ta vara på det ni har, snälla gör det! Inget varat för evigt.


Det borde aldrig ha hänt

Dagen jag aldrig trodde att jag och min bror skulle behöva uppleva är här. Jag är livrädd, fruktansvärt livrädd. Livrädd för hur man kommer reagera, för att allt inte kommer gå perfekt och för allt helt enkelt. Jag önskar så att den här dagen aldrig skulle ha behövt komma, det är inte rättvist, för dig. Du skulle ha blivit så mycket mer än 40år. Du skulle ju uppleva så mycket mer, vi skulle göra så mycket mer tillsammans, vi hade ju bestämt det. Din kostym hänger framför mig, din ring hänger runt min hals och din gitarr ligger på vänster sida om mig. Din plånbok på bordet framför mig, jag borde inte ha dom sakerna, du borde ha dom kvar. För det här borde aldrig ha hänt. Vi ses sen pappa♥

weheartit

 

En vecka

Det är nu en vecka sen jag såg dig. En vecka sen som jag höll din hand. En vecka sen jag strök ditt hår och pussade din panna. En vecka sen jag var i ditt sällskap och en vecka sen jag förlorade dig. 
Det kommer en dag då jag måste acceptera allt men den dagen är inte här idag och inte imorgon men den kommer och den dagen kommer vara svår, så som alla andra dagar är utan dig. 
Jag saknar dig pappa, jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Du anar inte hur mycket vi alla behöver dig, om du bara visste hur många som älskade dig och såg upp till dig. Om du visste hur många människor som blivit berörda av dig och din styrka. Och om du bara visste hur alla saknar dig. Jag är så himla stolt över dig, över att du var min pappa. Jag kunde inte ha haft någon bättre. Jag kommer sakna dig förevigt ♥

....