not even bullets can stop me now

sitter i soffan och tar det lugnt för tillfället. Har hjälpt till att städa två av badrummen och det ena tvrummet, känner mig helt slut, haha. Om någon timme ska jag ta mig en promenad med den nyblivna 20åringen, världens bästa vän! 

överraskning

Igår hade vi en överraskningsfest för min fina pappa som fyllde 40 år i fredags. Festen blev så lyckad och han anade verkligen ingenting, han blev så överraskad! Tackar min fina släkt som hjälp till, gjorde allt lyckat och höll masken. ♥ nu bjuder ja på några kassa mobilbiler och videoklipp.
 

Fredags,

I fredags startade jag och Agnes hemma hos mig och drog oss senare till älskade Camilla där jag hade sjukt kul!

13.03

När jag är arg så städar jag oftast. Igår möblerade jag om mitt rum, då kan ni förstå hur mitt humör var.
Piggar upp stämningen idag med tårta och kalas och ikväll blir det utgång. Perfekt start på helgen!
bjuder er på en väldigt gammal bild!

GRATTIS!

SÄGER GRATTIS TILL MIN FINA PAPPA SOM FYLLER 40 ÅR IDAG!
GRATTIS ÄLSKADE DU! ♥

är inte så bra på att blogga nu för tiden

så vad har jag gjort den senaste tiden?
Jag går hos min coach, har umgåtts med mina fin fina vänner, jag har färgat Josse, Agnes, Wille och mig själv. Har planerat på att börja skolan igen, så har skickat efter en massa utbildningskataloger. Har myst med mina kusiner och igår va ja på mys hos josse och träffade sen simon en sväng på kvällen.
under veckan ska jag fixa saker inför pappa som fyller 40 till helgen. Så ja, det är väl lite vad jag sysslar med.
 

<3

Du är en av de starkaste personerna jag känner, världens bästa farmor ♥

Måndag

Mitt cv och personliga brev är färdigskrivet och nu väntar jag bara på att klockan ska gå. Klockan tre ska jag vara på Asplundsskolan hos min kära coach. 

perfekt kväll

Blev ändrade planer för kvällen. Jag och josse åkte och köpte lite gosaker och åkte sedan till uddeholms badet och hade det super mysigt inlindade i två filtar. Fler såna kvällar tack!
Är sjukt trött så ska lägga mig i sängen nu och titta på andra avenyn. (tredje gången jag kollar på den serien) 

true


söndag

 
Hade en super mysig kväll/natt med Leona igår. Trodde ett tag att jag skulle kväva mig efter allt skratt, sjukt kul hade jag! Idag ska jag pyssla med lite saker inför coachmötet imorgon och ikväll drar jag mig mot gunnerud. 

fredag den 13e

ligger i sängen och känner mig helt förstörd, dramatikern här! Känner mig febrig, ont i kroppen, slår lock för öronen, nyser, osv.. Skulle ha varit på en mysig tjejkväll nu men icke, skyller på att det är fredag den 13e! Nu ska jag kolla om det finns något lockande att äta, skulle ju inte sitta fel med en kycklingtallrik från Värmullen måste jag säga!

powerking

åååh vilken fiiiiin bild ja lyckades ta. Gigantisk hand osv men som alla säger, vad gör de om hundra år? Det är iallafall en bild på min frukost idag, inte super nyttig direkt och inget jag rekommenderar heller.
I natt gjorde jag mig en sväng till min kära vän Leona, har inte varit med henne ENSAM sen sommaren 2010. Hur sjukt är inte de? För mig är det fruktansvärt sjukt. Men vi hade iallafall en mysig promenad/pratstund.
Ikväll åker jag till gunnerud men hade tänkt få med mig Leona ut en stund först.

fin kväll

Ny bild, eller?
Spenderade min kväll tillsammans med Josse. Lite nagelfix och mys helt enkelt, en välbehövlig kväll! Nu ska jag krypa ner under täcker och kolla på de sista avsnitten av oth, säsong 9.
 

pigg tjej

Min blogg känns rätt tråkig. Lika tråkig som jag känner mig just nu.
Blev inte många timmars sömn i natt, sitter här och nickar med huvudet och känner mig bara helt slut i kroppen. Ska försöka få i mig lite frukost och bara ligga hela dagen.
Ikväll ska jag försöka komma hemifrån iallafall. Skönt väder har vi ju också, eller?

++++

har haft en sån sjukt bra dag även idag! Har spenderat mycket tid tillsammans med Emil, verkligen något av de bästa som finns! vi solade, lagade mat och nu har jag precis klippt honom och hans kommentar till klippningen var "fan va nice!!" Nu sitter han bredvid mig med min andra dator.
Har även varit hos wille i några timmar, har varit en sån där dag så man skrattar tills man viker sig och vilket sommarväder vi har haft dessutom. PUSS PÅ LIVET!!

bra dag!

shit vilken bra dag jag har haft, den toppar många många dagar alltså! PUSS på dagen!
Mötet gick hur bra som helst, känns som att jag äntligen har kommit på fötterna när det gäller jobbvärlden, ÄNTLIGEN! Det ska jag fira med ett glas cola!

13.00

sitter och är super super äckligt nervös inför ett möte som jag ska vara på klockan 14.30. Fattar inte varför jag alltid ska bli så nervös? Jag hatar nervositet...

vart tar åren vägen?

 
Måste ju få skryta lite. Som den "hönssystern" jag är, blev tårögd när Emil fick sitt antagningsbrev till gymnasiet. Att min lilla snuttbror ska börja gymnasiet, det går inte in! De va ju inte länge sen han sprang runt med tutte och blöja. Vart tar åren vägen egentligen?
Det var ju häromdagen som du va så här liten, eller?!

funderingar

i natt så låg jag och simon och diskuterade jobb, vi kom in på det där med att dra till Norge och jobba. Blev astaggad på det igen. Så man kanske skulle kolla lite och söka för att se om chansen finns och sen kanske ta chansen om man får den? 
 

eller?


vad kallas de.. Inlevelse?