N.E.R.V.O.S.I.T.E.T


Ja vet inte längre vilka ord jag ska använda

Klockan är 05.21 och jag kan inte sova. Idag var det den 24e, vilket betyder att det är ett halvår sen du tog ditt sista andetag och jag förstår det fortfarande inte. Jag saknar dig pappa. Du fattades i parken idag framför Lasse Stefanz, ditt favoritband. Du fattas varje dag. Min bästa vän, min smarta och min roliga men framför allt min underbara pappa. Tills vi ses igen, jag älskar dig!


Fina människor


Något jag inte gjort förut.

Som rubriken lyder, nu tänker ja göra något som jag inte har gjort på väldigt länge. Nämligen skiva om hur bra jag mår just idag. Idag har verkligen varit en kanon dag, på alla vis. En dag med massa lycka och bra energi. Jag får alltid dåligt samvete när jag har bra dagar men jag tänker sluta med det för jag vet att pappa aldrig skulle acceptera att ja grävde ner mig i mig själv. Han vill att ja ska va som innan allt hände. Glad. Energifull och helt enkelt lycklig. För det var precis vad jag var. Jag var kär i livet och jag tänker bli det igen med min pappa bredvid mig. För han finns med mig i allt, hela tiden. Jag borde vara lycklig. Om 13 dagar flyttar jag till min egna lägenhet tillsammans med min fina pojkvän, en lägenhet som pappa har köpt åt mig, jag har teori och uppkörning bokat och jag har ett fint jobb på gång, på allt har jag fantastiska vänner och en underbar familj.
Så idag gläds jag åt alla fina stunder och alla fina minnen han gav mig och så många andra människor. Jag tänker bära med mig hans vackra leende och hedra hans minne som den underbara, energifyllda människan han var och jag tänker börja acceptera att jag faktiskt tycker om livet trots min stora saknad. Jag älskar dig pappa, tack för att du är världens bästa pappa. ♥
 
 

 
 
 
 

Jag fick låna en ängel.

Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger att jag saknar dig, jag kommer ändå aldrig att få dig tillbaka igen. Ingenting kan få dig att komma tillbaka. Ändå kan ja inte sluta att upprepa hur mycket jag saknar dig. Det enda jag vill göra är att sova, för då är vi tillsammans igen. Jag drömmer om dig varje natt, varje natt. Varje natt lever du igen och jag önskar så att det kunde vara på riktigt. Jag trodde inte att sån här smärta och saknad fanns, förrän den 24 Februari. Jag önskar ingen det här. Att förlora en förälder, en vän eller ett syskon. För det finns inget värre. Ni tänker säkert nu "Tänk om min mamma eller pappa dog" Ja tänk om, det går inte ens att tänka sig till smärtan. Helt plötsligt finns inte din hjälte mera. Helt plötsligt sitter du med prästen och måste berätta hur du vill ha din pappas begravning. Du sitter med begravningsentreprenören och måste välja ut en kista och en gravsten och vad som ska stå i dödsannonsen. Sen åka till kyrkogården och peka ut den platsen du vill ha. Du kommer få ringa och berätta för din pappas nära vänner att han inte klarade sig. Din pappas post kommer ramla in i ditt namn, för du är närmast annhörig, företagen kommer ringa dig och du måste om och om igen berätta att han har gått bort. Du känner dig ensam, svag, rädd, arg. Som att ingenting har någon mening längre. Min pappa var min mening, jag har bara fått lära mig att leva vidare. För man måste. På pappas begravning så spelades - Jag fick låna en ängel. Det var precis vad jag fick göra, jag fick låna en ängel för en stund.
 

Jag och min far

 
"Där borta vid trädet har jag lagt min far 
En anonym urna är allt som finns kvar 
Av den som förstod mig, när jag var till besvär 
Trots all den kärlek fanns jag ej där 
Jag önskar jag stannat, jag skulle blivit kvar 
Den sista stunden, det borde vart jag, och min far 
 
Jag saknar hans humor, som var hans sigill  
Den som la grunden för att jag finns till 
Som präglat min uppväxt, ända fram till idag 
Som gjort att min bror är densamma som jag 
Jag får ta del av drömmar han har 
På samma vis som då det var jag, och min far 

Där borta vid trädet, har jag lagt min far 
En anonym urna är allt som finns kvar 
Fast jag fann aldrig modet till att säga adjö 
Trodde nog aldrig att du kunde dö 
Cirkeln ska slutas, det har jag kvar 
Vi ska enas I jorden jag och min far"

LYCKA


Fler fina nattsms