Det finaste någon kan få

Måste tacka hela min fina släkt och alla mina fina vänner som finns och stöttar en till tusen och som ringer mig bara för att få mig att skratta. Ni är det finaste med livet och jag hoppas att ni förstår min uppskattning och hur mycket jag älskar er. Jag svarar inte på alla sms ni ger mig men ja försöker svara på så många som möjligt, jag hoppas ändå att ni vet att jag läser dem och tar in varje ord ni skriver. En stor guldstjärna till era stora fina hjärtan. Tack för att ni finns i mitt liv ♥

I MISS YOU SO

Thanks for all you've done
I've missed you for so long
I can't believe you're gone and
You still live in me
I feel you in the wind
You guide me constantly

I never knew what it was to be alone, no
'Cause you were always there for me
You were always home waiting
But now I come home and I miss your face
So smiling down on me
I close my eyes to see

And I know you're a part of me
And it's your song that sets me free
I sing it while I feel, I can't hold on
I sing tonight 'cause it comforts me

I carry the things that remind me of you
In loving memory of the one that was so true
You were as kind as you could be
And even though you're gone
You still mean the world to me

I never knew what it was to be alone, no
'Cause you were always there for me
You were always home waiting
But now I come home and it's not the same, no
It feels empty and alone
I just can't believe you're gone

And I know you're a part of me
And it's your song that sets me free
I sing it while I feel, I can't hold on
I sing tonight 'cause it comforts me

I'm glad it sets you free from sorrow
But I'll still love you more tomorrow
And you'll be here with me still
All you did you did with feeling
And you always found a meaning

And you always will
And you always will
And you always will

And I know you're a part of me
And it's your song that sets me free
I sing it while I feel, I can't hold on
I sing tonight 'cause it comforts me


Säg det, snälla

För mig är det fortfarande den 24 Februari 2013. Jag visste redan innan jag svarade på samtalet mitt i natten att det var dags att åka och jag visste att det här var ännu ett falskt alarm som han lätt skulle klara sig igenom, han hade ju klarat allt. Han va min starka pappa, världens starkaste person, så klart att han skulle klara sig. Men det gjorde han inte och jag förstår det inte. För mig är det den 24 Februari och min pappa lever, han måste göra det, någonstans finns han, jag kan bara inte hitta honom. Snälla väck mig och säg att det inte är sant, säg att han överlevde och säg att jag fortfarande kan ringa till honom varje kväll och säga godnatt. Säg mig det, snälla, för jag vet inte hur man överlever annars. Hur överlever man en sån här fruktansvärd saknad och smärta. Det måste vara en mardröm. Jag och min lillebror valde aldrig kista, gravplats och gravsten häromdagen, snälla säg att vi inte gjorde det. Säg att jag drömmer. Säg att vår fina pappa, vår hjälte och vår trygghet inte har slitits ifrån oss. Snälla säg det bara. För jag vet inte hur man överlever.
 

en helt vanlig torsdag

Första gången som arbetsförmedlingen hade något vettigt att säga, förhoppningsvis är jag inte arbetslös länge till!
Annars då? Har spenderat några timmar i torsby hos pappa och kvällen ska jag spendera med Linnea. Nu ska jag äta farmors köttfärssås och spagetti, helt gudomlig! Hoppas att ni får en riktigt skön torsdag :)
Måste bara tillägga att det här är något av det absolut godaste jag  ätit. Försöker undvika godis så mycket som möjligt på veckorna men eftersom Emil va så snäll och bjöd förut så kunde jag inte låta bli. 10/10

ett inlägg som aldrig laddades upp förut

Sitter hemma med Josse efter att ha varit på två möten på Arbetsförmedlingen och sprungit fram och tillbaka till Hagfors. Har även hunnit med en fika hos farmor. Nu ska jag färga josses hår, försökte bjuda henne på en hallonsmoothie nyss, vilket hon inte tyckte va någon höjdare. Första personen jag mött som inte gillar smoothie men då är hon lite speciell också ;)
 

I miss all the little things, I never thought that they'd mean everything to me

"Önskar att ja kunde ta över dina smärtor så att du kunde komma hem snart. Precis som du gjorde i natt. I min dröm var du hemma igen. Jag kom hem och duschen var på, ut kom du, lika fixad och fin som alltid och jag kunde verkligen känna lukten av din parfym. Du var inte sjuk längre och jag kunde svära på att min dröm var sann men man blir lika besviken varje gång man vaknar. Jag säger det varje dag men varje dag är inte ofta nog, jag älskar dig pappa."
 

Svarar lite

Fick frågan "vad gör du nu för tiden? Du bloggar aldrig heller så man vet ju inte vad du sysslar med om dagarna längre" häromdagen. Så ja, vad gör jag? Jag tränar 5 dagar i veckan, umgås oftast alltid med någon, måste ha något att göra hela tiden annars får jag panik. Jag är hos pappa i Torsby och så springer jag vid arbetsförmedlingen, söker jobb och funderar på olika utbildningar men lyckas aldrig bestämma mig. Enligt pappa så gör ja en massa djävulskap på helgerna också, vet inte riktigt hur jag ska tolka det, haha. Så ja det är väl vad jag sysslar med, njuter av livet helt enkelt och väntar på sommaren.


Lördag

Hade en så sjukt rolig och bra kväll igår! Har verkligen världens skönaste vänner!


Twitter

Har ju gått och blivit med Twitter som jag absolut inte skulle skaffa mig men nu är det gjort, gör det du också om du inte redan har det. ANNIEJJANSSON heter ja där och det gör ja även på instagram. Bara så att ni vet liksom, pusselipuss


Hur glad blir man inte?


Strir lit


Måndag

Sådär, då va bloggen lite fräschare igen då. Har kommit ifrån det där med att blogga tror jag, jag vet aldrig vad ja ska skriva. Skriver och skriver med suddar ut allt och struntar i att lägga upp nått inlägg. Har suddat det här inlägget minst 5 gånger. Så vad kommer resten av dagen bestå av? Ska fixa proteinpannkakor som jag fick recept till förut av Evy och ikväll kommer jag självklart sitta bänkad framför Top Model Sverige. Vad som händer mellan det vet man aldrig.

BREAKING BENJAMIN

 

bajs-irriterad-på-fula-människors-personligheter-inlägg

Åh! Något som stör mig äckligt mycket! Tex om nån köpt en ny mobil, "ja men de ska vara den här mobilen, det där märket suger"
 
Börjar en person träffa någon, låt den personen göra de, kom inte med äckliga kommentarer som "han/hon är inte bra för henne/honom", "det kommer aldrig hålla", "han/hon gör ett stort misstag", vill dom träffas så låt dom göra de.
 
Om någon berättar "jag har börjat träna", då kommer det alltid från någon annans mun "aa men du kommer aldrig bli tränad om du inte tränar på just det här gymmet och absolut inte om du inte köper just de här kläderna och proteinpulver för sjuhundramiljoner"
 
"Ofta hon/han ska ha barn då, bra å förstöra sitt liv"

Om man är tillsammans med någon så kan man inte va kompis med det motsatta könet "ofta hon/han umgås med henne/honom då, han/hon är ju inte singel" Hallåååå!! Vad hände med kill/tjej-kompis?!
 
och något mer äckligt är "Det är ju inte äkta converse"
 
Sånt där stör mig så fruktansvärt! Man hör så mycket skit när man står i kö, när man festar, på facebook, på café, vart som helst. Snälla älskade värd, sluta bry er så mycket om andra och snälla börja bli glada för andra skull istället för att störa sönder er. Även fast det här aldrig kommer sluta så kan man ju ändå hoppas lite.  HEHE

 
 

fint

SÅDÄR JA! Träningsschema fixat, va uppe redan vid 09.30 imorse och gjorde första träningspasset, mina ben var verkligen som spagetti efteråt. Klipp/färg-tid bokad och nu står det kärleksmums i ugnen som jag, Linnea och Linus ska gotta oss med sen. Rätt fin start på dagen med andra ord!
 
 

måndag morgon

Min tummnagel har gått av alldeles för långt in. Jag har ont i min stortå eftersom jag tappade plattången på den. Jag blev äckligt sjuk när jag var i Göteborg i lördags. Jag mår illa. Det enda jag kan äta är välling och mina skor har tagit sönder nästan alla mina strumpor. MEN jag är inte bitter ändå! Livet leker, eller?
 

FREDAAAG

Trottsade min onda hals och hängiga huvud igår och följde med Linnea till karlstad. Välbehövligt! Garderoben blev fullare också, aldrig fel! Nu sitter jag och kollar på mamma som tapetserar för fullt bakom mig. Får besök av Leona senare och innan de hade ja tänkt att ta ett varv med dammsugaren som mitt rum har saknat.
 
såhär höll vi för övrigt på i bilen igår ner till karlstad, eller så här håller vi alltid på...