tips tips tips

 
Tänkte tipsa er om dessa super produkter!
 
1. Gliss Hair Repair.
Jag använder den här dagligen, efter duschen i handukstorkat hår eller efter att jag blåst/plattat håret. Mitt hår stormtrivs efter att jag började använda den här produkten. Håret får glans, blir mjukt/lent, får näring och struktur.  Finns att köpa nästan överallt för mellan ca 50-70kr. KÖP KÖP KÖP!
 
2. Extra Hard Hairspray - Wild Strawberry sensation.
Den populära hårsprayen som nästan alla har. Jag brukar aldrig använda hårspray i mitt hår men den här föll jag för direkt. Håret luktar otroligt gott efter man använt den (smultronsoda med lite mint) och sprayen är så lättjobbad och den klibbar sig inte som många andra hårsprayer. Finns att köpa på Lyko, just nu för 129kr.
 
3. MIYO Super Lash Mascara 3in1.
Absolut den bästa mascaran jag någonsin haft. Har haft den i ca 2 veckor nu och jag kommer aldrig köpa någon annan mascara än den här. Ögonfransarna blir långa och den når verkligen varje frans. Den klumpar sig inte och kan lätt tas bort med vatten. Den här mascaran får verkligen 10/10. Finns att köpa på bland annat Lyko för 60kr.
 
4. MIYO Devil Eyeliner brown.
Jag använder den här till mina ögonbryn och även den här produkten får 10/10 sitter hela dagen och är väldigt lätt att jobba med. Likaså med den här, jag har haft den i ca 2 veckor och jag kommer fortsätta att köpa denna. Finns att köpa på bland annat Lyko för 35kr
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback