fuck cancer

jag har nog aldrig blivit så glad som när jag öppnade det här brevet!tisdag 21 maj

spenderade min eftermiddag på sjukhuset, har nämligen gått och fått magkatarr, inte så konstigt kanske med tanke på tiden som varit. Nu ligger jag i soffan och funderar på om jag ska klicka hem en iphone 5 eller inte, är ju sjukt sugen! Många som är intresserade av min Samsung galaxy s3 också, så den lämnar jag nog ifrån mig vilken dag som helst, fint dä!

2013.05.13

Du får passa dig som satan, för ja glömmer aldrig bort vad du gjort

jag saknar dig.

Även fast du inte längre är med oss så som du var förut, så betyder du fortfarande allt för mig. Jag behöver dig så mycket. Jag saknar dig så mycket. Jag älskar dig så mycket.
Jag förlorade min trygghet och min styrka den 24 Februari, för det är precis vad pappa var för mig. Trygghet och styrka. Världens bästa människa, på alla sätt. Världens finaste människa, både på utsidan och insidan och det hugger verkligen i hjärtat. Det gör det. Jag trodde inte att sån smärta och saknad existerade. Och jag kan än idag inte förstå det. Jag drömmer om dig varje natt och jag tänker på dig hela hela tiden. 
Det har snart gått tre månader, tre ofattbara månader. Och varje söndag är precis samma, att jag väntar på att få åka till dig och inte till din gravplats. För varje söndag spenderades med pappa, det var det finaste på hela veckan. Jag väntar fortfarande på godnatt samtalen men det kommer inga och hur mycket jag än ringer så går det inte fram några signaler. Dom där godnatt samtalen som vi ringde till varandra varje kväll va så otroligt värdefulla och jag saknar dom. Jag saknar din röst. Jag saknar ditt skratt och jag saknar din personlighet. Du var det fina med livet pappa och jag saknar dig. Jag behöver dig.

godnatt

la mig i sängen redan runt 22tiden, en fredag, men man blir så himla trött av att jobba. suger dock att jag måste sova själv i natt, ska nämligen upp till morgonen och börja med det där väldiga körkortet, så imorgon är det handledarkursen som gäller och på måndag bokar jag och leona (som jag för övrigt har spenderat min kväll med) intensivkurs i sunne, blir fint detta! nu ska jag fortsätta att kolla på one tree hill och sen sova, godnatt!

-

I'm leaving today 'cause I've
gotta do what's best for me
It's so hard to say but
you'll be ok