..
Tillökning i familjen, två ska bli tre

Den senaste tiden har jag tänkt mycket på att skaffa en familjemedlem till, en hund. Jag är ju uppväxt med hund, så det är verkligen tomt att vara utan. Så nu håller jag på att kolla hundar för fullt. Har aldrig spenderat så mycket tid och kollat blocket så mycket som nu och herregud va många fina hundar det finns. Det gäller bara att bestämma sig för vilken. Fastnade för en super fin Holländsk Hederhund som jag ringde på och som jag skulle få hämta genast om jag ville, bara det att hunden var oreggad, vilket absolut inte är något alternativ för mig. Så jag får fortsätta min sökning efter en liten familjemedlem. 'Den som väntar på något gott...'
 
 
 
 
 

Onsdag 19.17

Sitter i soffan och pluggar körkortsteori för fullt. Längtar så tills jag kan lägga böckerna på hyllan och har körkortet i min hand. Förhoppningsvis dröjer det inte!
Idag har jag varit barnvakt till Linuz och Liam, undertiden som kusin jobbade, mina två underbara prinsar. Så sju timmar spenderades med dom idag, mysigt! Nu ska jag plugga lite till och sedan kolla på djurakuten och invänta att Robin ska komma hem efter träningen, kyckling och ris står på matschemat idag! Söndag

Åh va mysigt tjejkvällen var igår! Alla borde ha så fina vänner som jag har. Dagen idag har tillbringats vid pappa och i bilen, övningskör för fullt och imorgon 10.45 har jag en körlektion inbokad. Det rullar på rätt bra nu! Umgicks även med Agnes en sväng förut, skulle ta en grusväg till Gustava med hamnade helt fel och befann oss flera mil in i skogen men tillslut hamnade vi rätt, haha. 
Nu ska jag fortsätta att mysa med min pojkvän som fixat både kycklingsallad och fruktsallad åt oss ikväll. Puss! Tjejkväll

Idag står tjejkväll på schemat! Agnes och Evelina kommer hit senare ikväll och sover över, kommer bli toppen och om inte annat väldigt välbehövligt! Hoppas att ni får en bra lördag! 
 
(Drömde för övrigt i natt om detta otroliga band, om det ändå hade varit på riktigt!!) 
 

Saga ♥

ikväll ägnar jag mina tankar till min underbara vän Saga, som jag vet just nu behöver allt stöd och all kärlek hon kan få. Jag vet att hon precis just nu antagligen sover eller sitter och tänker och försöker gömma sig i sitt skal och förnekar omvärlden så mycket som hon kan. För det är sån hon är men hon är samtidigt min bästa vän som jag älskar otroligt mycket och som jag alltid kommer finnas för och det vet hon.
Mitt hjärta Saga, är en sån vän som alla borde ha, verkligen alla. Hon är smart, rolig, förstående, duktig, snäll, omtänksam, speciell och helt enkelt underbar. En människa med ett hjärta av guld. En person som jag aldrig skulle vilja förlora, en person som på bara en dag förvanlades till min bästa vän. Saga är en sån person som man inte kan ogilla, det går inte. Hon är som pricken över i:et, som solen, som luften man andas. Jag skulle kunna fortsätta hur långt som helst.
Du ska veta vännen att allt en dag kommer bli bra. Att du aldrig får ge upp hoppet och att mirakel faktiskt slår in och jag vet att det kommer göra det för dig. Det går inte en dag utan att jag tänker på vad du går igenom och det finns inte en enda dag som jag inte kommer finnas där för dig om du behöver mig, inte en enda. Jag kommer finnas för dig exakt så som du fanns för mig, för det är det bästa vänner gör för varandra. Jag älskar dig ♥
 
 
 
 
 

en morgon i telefonen

som rubriken lyder, har spenderat hela min morgon i telefonen. 
Hade först ett 40 minuter långt samtal med josse, efter det ett samtal med mamma på 45 minuter och efter det ett samtal till fortum för att ändra mitt personnummer eftersom jag enligt dom är född 1919, haha! Har även fixat adressändring nu på morgonen. nu återstår bara två telefonsamtal till, ett till sjukhuset för att få svar på mina prover jag tog förra veckan och det andra samtalet är till kommunen angående min fina pappa. Samtalen och pappren om pappa verkar aldrig ta slut. 
dog lite igår också när jag läste om älgjakten i veckobladet och insåg att han inte får gå på det i år.. 
så nu ska jag springa in i duschen innan telefontiden till kommunen öppnar tillbaka, full rulle!
 
(jag vet att jag är dålig med bilder, jag har blivit lite lat när det kommer till den punkten. Tänkte faktiskt ta några bilder på lägenheten när jag fått i ordning mer!)

Måndag

Tänkte bara säga att jag lever! Tänkte att jag skulle försöka att börja uppdatera lite mer här, för som sagt, det är ju kul att läsa gamla inlägg man skrivit! 
Idag hade jag min första körlektion och det gick jättebra! Nästan direkt efter lektionen fick det bli en pw med evy på 8km, i regn och blås. Ska snart krypa ur träningskläderna som jag fortfarande springer runt i och göra mig i ordning för att åka och handla. Hemmagjord pizza står på schemat idag + filmkväll. Behövligt! 

kan nu bocka av en sak från listan

idag har jag gjort det som jag har skjutit upp i flera års tid, nämligen riskettan. dom flesta vet vilket hat jag har till droger och har också haft väldigt svårt för att höra om det men bestämde mig nu att gå iväg, någon gång måste jag ändå göra det. Det var nästan en lättnad att komma dit, för det var inte så hemskt att höra som jag trodde tills dom började spela pappas låt, som vi hade på begravningen. både jag och emil blev som två frysta fiskpinnar. men nu är äntligen riskettan över och en stor sten har släppt från mitt bröst. äntligen!! Nu är det bara att fortsätta att köra och köra, plugga och plugga. för snart är uppkörningstiden här, längtar!
 
 
 
 

åh vad jag önskar att du hade varit här med oss nu. Det är inte bara en gång som jag har tänkt tanken att ringa dig de senaste dagarna. Men påminns om och om igen om att jag faktiskt inte kan de. Vi borde ha gjort det här tillsammans idag pappa. Du, jag och Emil. Som det alltid va. Den perfekta trion. Men jag hoppas att du ser ner och är stolt över mig och över mina fina lägenhet som jag nu håller på att flytta in i. Saknar dig så ♥