-

Jag trodde inte att jag skulle kunna gå sönder så här mycket en gång till. Det finns nog inte en del av mig nu som inte är i tusen bitar 11 månader

"Du sa till mig, va inte rädd. 
Men säg mig hur kan man någonsin va beredd?"
 
 

we belong together

Satt i skype med Josse en stor del av dagen igår, likaså fick det bli idag, dock inte lika länge!
Är så glad över att skype finns när man bor en bit ifrån varandra och hur skönt är det inte att få sitta och prata ut med sin bästa vän i flera timmar och dessutom se varandra? Vi gör exakt allt i skype som vi brukar göra när vi ses, i stortsett, haha!
Klockan ringde vid 06.30 idag, upp och duscha och sen följa med Robin till tandläkaren, jag är så snäll så! Nu borde jag egentligen ta och dammsuga lite men har precis fått tillbaka febern efter att ha varit feberfri i flera dagar, suck! men om jag känner mig själv rätt så blir det ingen vila, för hur kul är det att sitta still? Inte det minsta.
 
 

Måndag

Måste komma igång bättre med mina antal måltider om dagen som just nu består (och har gjort en väldigt lång tid) av frukost, alldeles för sen, kanske runt 12-2 tiden och lunch vid 19.00 tiden. Vilket gör att jag blir hungrig när jag går och lägger mig, som nu, när klockan snart är 00.30. Borde ge mig själv smisk på fingrarna! Mat är så otroligt viktigt, så snälla ni hoppa inte över måltider! (Kommer från den mest ovettiga personen när det gäller mat, jag vet)
Annars då? Har varit en riktigt bra dag och jag lägger mig så positiv idag tillsammans till en film, en Robin och en Lucifer. Godnatt! 


musik

Eftersom att det är söndag så tänkte jag dela med mig av min myslista! 
http://open.spotify.com/user/denb%c3%a4sta_/playlist/1GansJKT9sldKkGGEcGVtv

Tråkig söndag

Ligger i soffan och tittar på Monica Zetterlund filmen, endast för att hon är ifrån Hagfors! Känns som att jag bara blir sjukare och sjukare. Hatar verkligen att vara förkyld, blir matt i hela kroppen! Om en stund ska jag iallafall ta mig ut, nässpray, lypsyl och juice måste inhandlas, helt klart något jag alltid måste ha hemma! 
 
 

Bra kväll!

Hade en så sjukt rolig kväll igår, helt klart en av de roligaste kvällarna i mitt liv! Alla som såg mig igår såg väl hur hyper jag var efter att ha stått och pratat med Jay och hållit handen, haha herregud! När jag kom hem hade jag hans papper med med mig som han skrivit inför kvällen, wtf? Haha! jag hade iallafall hur kul som helst, det allra viktigaste! Landade i sängen runt 06.00 imorse och vaknade utan bakfylla, vilket gör det hela ännu bättre! 
Resten av dagen kommer bestå av filmmys med mitt hjärta och självklart åka och köpa mat, standard! 
Utgång

Ligger hemma med feber och förkylning, fortfarande. Planer för kvällen är utgång, Jay Smith kommer till lilla Hagfors och jag var i stortsett kär i honom när han var med i idol, haha. Så måste absolut dit! Dock känns inte feber och utgång som en bra kombination men det är väl bara att bita ihop antar jag. Tur att jag inte har alls många meter hem om det skulle bli för illa!Onsdag

Igår var vi iväg till ulvsby med Lucifer, där han skulle kastreras, vaccineras och id-märkas och han var så duktig. Vi lämnade honom vid 10.00 tiden och redan vid 11.30 fick vi hämta honom, riktigt bra och trevlig klinik!
Idag vaknade jag med förkylning och feber, mindre kul! Jag som har så många planer som jag absolut inte kan ställa in! Varför ska förkylning alltid komma när det som minst passar?
Det här står på morgondagens schema. Mitt lilla hjärta!
Söndag, 20.03

pluggar, pluggar och pluggar. Så ser mina dagar ut just nu, kommer tacka mig själv i slutändan!
som sagt, den här veckan är proppfull med saker, jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Imorgon ska jag till sjukhuset i Torsby, vilket innebär att jag inför besöket ska vara fastande, hujedamej! Jag som blir alldeles skakis av att hoppa frukosten men det ska väl gå det här!
När jag kommer hem ska jag sätta mig med några telefonsamtal, fixa allt inför Tisdag och sen direkt på pluggandet igen! Jag gillar att ha fullsmockat schema!
 

Nattinlägg

Igår somnade jag efter ph och tänkte, äntligen kommer jag vända rätt dygnet men icke. Här ligger jag vaken med en sovande Robin bredvid mig. Blir så avundsjuk på att han verkligen kan somna när som helst, för det mesta. 
Annars då? Har så mycket inplanerat till veckan att ja knappt kommer hinna andas, förhoppningsvis för jag ett väldigt bra avslut på veckan, håller tummarna för mig själv! 

Idag var jag och Robin hem till mamma och firade Emil, kan fortfarande inte få in i huvudet att han är 18 år. Får ångest när jag tänker på det, jag är en riktigt hönssyster, haha! 
Nu ska jag fortsätta att kolla på the hills och gosa med min lilla Lucifer. 
Liten börjar bli stor

Det bästa jag har och min andra halva fyller 18 år idag. Vart tar tiden vägen? Nyss sprang han runt i blöjor och napp. Det va ju igår han var tvungen att ha med mig i "150cm" karusellerna och jag fick hålla i honom. Det var ju förra veckan som han var för liten för att klättra upp i våningssängen och det var ju förra månaden som jag läste godnattsagor för honom. Hoppas du får världens bästa dag, det är du så värd! Första dagen på 2014

Jag har vänt så onödigt mycket på dygnet nu när det har varit jul. Somnar och vaknar allt för sent! Imorgon är tillbaka till vanlig vardag igen och det ska bli roligt och se om jag tar mig upp. 
Har slöat hela dagen, gårdagen tog hårt på kroppen men jag hade ett jättebra nyår! Under kvällen har jag kollat in lite jobb och även skickat in en intresseanmälan till LSS, hoppas att jag får hem mina papper snabbt. Finns inget bättre än att göra skillnad för andra människor, till det bättre då!
Nu när julen och nyåret är över så ska träningen kommas igång igen! Så tänkte klicka hem lite protein och aminosyror, det är i stort behov! Önskar er alla ett gott nytt år!