Lämnar blogg.se

Hej på er!
Har nu valt att gå över till devote.se och ni kan följa min nya blogg här 
http://anniejansson.devote.se/
 

Torsdag

Tar igen mig lite efter några timmar på jobbet, ska om ca 30 minuter åka tillbaka för att göra ett kvällspass också. Inget midsommar firande blir det heller för mig i år, jobbar 07-21.30 imorgon, så typiskt men jag får se det positivt, jag kommer bli glad när lönen kommer in.  Btw så gjorde jag ett så bra intryck på jobbet häromdagen, krockade nämligen min första bil, haha herregud. Tack för att jag har så bra arbetskollegor säger jag bara! 


Sista dagen på veckan

Igår gjorde jag ett 07-11 pass innan jag åkte hem för att ladda upp med lite sömn och sol inför kvällen. Började hemma hos Jimmie och Ida innan vi drog vidare till bryggan där det faktiskt var riktigt kul, iskallt dock så hela jag var som en isbit men vad gör det när man har så himla bra människor runt om sig? Nu ska jag bara ligga och mysa innan jag drar iväg på ett jobbpass till. 

11.54

Igår hade jag mamma och mina kusiner här på klippning, så kul att ha så många i familjen samlade och så kul att hålla på med hår. Kan ibland inte sluta att ångra att jag tackade nej till svenska frisörskolan, älskar verkligen allt inom det ämnet. Men men.
På kvällskvisten drog jag med mig min kära fotbollsbästis Simon för att se rådas match, vilken dom vann! Har nu på morgonen haft panik, hittar ingen klänning att ha på mig ikväll så jag har tvingat med mig Simon ut på jakt efter en klänning, haha. 

Kurs och bal

Idag var det dags för sista kursen i vården innan jag är helt redo för att kasta mig ut på egen hand. Så mellan 12.30-16.00 satt jag på kurs, sprang (haltade, hade nya skor vilket resulterade i 4 skavsår och haltning) hem och skyndade mig på med lite smink och sen blev det raka vägen ner till Sunne för att se på Nikkis bal. Finaste tjejen på balen, helt klart! Är nu hemma, har precis ätit mat och nu har jag & Robin slängt ner oss i soffan, helt slut efter denna dag så sängen är efterlängtad ikväll. Bjuder på några mobilbilder, dom andra bilderna ligger fortfarande på systemkameran. 

Dagar som dessa <3

Har spenderat i stortsett hela dagen med josse. Får passa på så mycket vi kan, 10 mil är inte så värst mycket men det är allt för långt när man bor så långt ifrån varandra. Mjukglass, skratt och picknick vid badplatsen satt helt perfekt idag i det här otroliga vädret! Ska alldeles strax börja fixa mat och sen bara må till några avsnitt av pll som jag har att se ikapp! 
(Så dålig upplösning på blogg.se)

Sommartiden är här

Efter att ha legat i feber i två dagar så orkade jag mig äntligen ut till vågbacken igen igår. Älskar känslan av att kunna träna ute, även om det bara bestod av 5km pw och lite mage, får försöka träna så lugnt som möjligt så att jag inte blir sjuk igen men efter alla vitaminer jag proppade i mig igår så lär jag va frisk ett tag, haha. Ska om ca en timme dra mig dit igen, lika bra jag bosätter mig där direkt! 

Jobba jobba jobba

Har jobbat i två dagar nu och idag blev det ett pass från 07-16, vilket betyder att jag gick upp 05.30 imorse och är helt färdig efter denna dag men oj vad jag tycker om mitt jobb! När jag kom hem förut och skulle kolla mitt saldo så såg jag att skattebäringen hade kommit in, stort plus på denna dag! Nu ska jag bara mysa till serier resten av kvällen, antar att jag kommer slocka tidigt ikväll, vilket iofs är bra då klockan ringer 05.30 imorgon också!

Min helg

Så härlig helg! I fredags åkte jag och Simon till exär för att gå på marknad, fanns inte mycket att se dock men fick med mig dom traditionella strumporna. När jag kom hem så kom mamma och Emil hit på mat, älskar att ha den hemma hos mig. Plockade upp Linnea när hon slutade jobbet klockan nio och drog till uddeholmsbadet innan vi åkte tillbaka till Hagfors för att umgås med folk. 
Igår var jag tillbaka till marknaden med Linnea, innan jag hämtade upp Simon för att ta oss en tur i vågbacken. Robin kom hem ifrån Göteborg och vi åkte senare till byn för lite mys där. Dagen avslutades med en film.
Dagen har jag spenderat i solen, även idag i exär, haha. Älskar dom här soliga dagarna när man gå runt med bara ben. Hoppas att ni har haft en bra helg!